Vall-de-roures inaugurarà el nou Centre Sociocultural aquest dissabte


comarquesnord.cat, Vall-de-roures
» dimecres, 17 de novembre de 2010

Vall-de-roures inaugurarà este cap de setmana les noves instal·lacions del Centre Sociocultural, ubicat a l’antic ‘almacen del blat’, espai que ha albergat a la Banda Musical San Antón de Valderrobres i La Portellada des de la seua fundació. En concret, i segons van destacar des de l’ajuntament de Valderrobres, se tracte d’una jornada de portes obertes que se celebrarà de les sis a les set de la tarde del dissabte, coincidint amb la festa de Santa Cecília, patrona dels músics.

D’esta manera, la festivitat de Santa Cecília d’enguany tindrà un sabor especial per a la Banda Musical San Antón. A la clàssica rebuda amb passacarrers dels nous integrants de la banda, tots los músics, familiars i també veïns de Vall-de-roures i La Portellada tindran l’oportunitat de conèixer ‘in situ’ les reformes d’estes instal·lacions on assaja la banda. A banda de la jornada de portes obertes, també hi haurà la cerimònia religiosa en honor a Santa Cecília, lo clàssic concert i un sopar.

Fa unes setmanes a Ràdio Matarranya, l’alcalde de Vall-de-roures, Carlos Boné, va destacar que estes obres estaven pràcticament acabades i que la intenció del consistori ere precisament estrenar-les per Santa Cecília. Les noves instal·lacions del Centres Sociocultural de Valderrobres compten amb una sala on podrà assajar la banda de música, però que també es podrà utilitzar si en algun moment se precise d’un espai on organitzar actes o conferències.

Més informació: | | |