El restaurant Daluan ofereix fins Nadal les segones Jornades Sabors de Tardor

comarquesnord.cat . Morella . dijous, 18 de novembre de 2010 .
Etiquetes: , , ,

El Restaurant Daluan de Morella celebra des d’aquesta setmana i fins que apleguen els Nadals la segona edició de les seues Jornades Sabors de Tardor que repeteixen després de l’èxit de l’edició del passat any. Aquesta iniciativa forma part de les diferents propostes que fa el Daluan al llarg de l’any, creant gran expectació entre els clients que acudeixen a aquest restaurant morellà i es troben amb menús tant peculiars i diferents segons l’època de l’any o la temàtica que desenvolupen.

Un total d’onze plats conformen el menú que es proposa en aquesta edició. Una sèrie de plats que barregen els sabors de l’estació de la Tardor de la manera més innovadora i original que ofereix la cuina del Daluan. Bolets, carns, arrossos i d’altres productes són l’eix d’aquesta carta que es podrà tastar fins les festes nadalenques.

. Menú

Els que vulguen participar en les Jornades obriran boca amb un aperitiu composat per crema de gírgoles de rosà amb palometes d’ibèric. Tot seguit, el menú s’obri amb un carpaccio de daina, amb caputxines amb formatge i fruits secs. Les Jornades continuen amb una terrina de perdiu i premsatge de bolets, per seguir am una amanida tíbia de boletus. Un dels plats més innovadors és el ou modelat que inclou tòfona d’estiu, caputxino de foie, pa de brioche i formatge de cabra. També apareix el peix, amb un saltejat de bolets, sèpia i sopa de porros. La part final està formada per un arròs amb rovellons amb confit d’ànec com si fora un rissoto i una carrilada de vedella cuinada lentament.

Els postres també destaquen en aquest menú de tardor amb uns cruixents de fiques amb brandy trufat i un dels plats que poden cridar més l’atenció dels que participen, una coca d’ametlles amb mel de brecol i gelat de ‘Rebozuelos’. Tanca la suculenta carta la caixa que el Daluan anomena de chuches.

La cuina d’Avelino Ramón tornarà a sorprendre a tots aquells que es passin per el Daluan les properes setmanes. Les Jornades Sabors de Tardor porten uns mesos cuinant-se, mai millor dit, i pensant-se per agradar als clients d’aquest restaurant morellà escollit entre els millors establiments de la Comunitat a la coneguda guia de Gastronomia del crític Antonio Vergara.

. VÍDEO: Sabors de tardor 2010 al Daluan

Més informació: | | |