Jorge Membrado serà premiat a la gala de l’esport de la província de Castelló


Etiquetes: ,


comarquesnord.cat, Castelló
» dijous, 18 de novembre de 2010

L’espeleòleg morellà Jorge Membrado rebrà un dels premis de la Gala de l’esport provincial. Serà aquest divendres a Borriana en un dels guardons que lliura l’Associació de la Premsa Esportiva de Castelló en una festa que compleix 17 edicions. Membrado serà reconegut per l’èxit en la baixada a la cova més profunda del món a Krubera-Voronya on aconseguia aplegar a una profunditat de 2080 metres. Per altra banda, l’aventura de Jorge Membrado també s’ha tractat en diferents conferències.

L’expedició de Jorge Membrado va ser molt mediàtica, sent focus de molts mitjans de comunicació. Una experiència única que els va fer baixar a tanta profunditat. Aquest dissabte, l’expedició serà objecte d’un passe tècnic especialment per als membres d’ESPEMO, que celebra la seua Assemblea anual. Per altra banda, a finals de mes participaran en el cicle de cinema de muntanya de Castelló. Espemo serà un dels protagonistes d’aquest cicle al voltant dels esports de muntanya, al participar en dues de les projeccions.

De moment, Membrado continua treballant en nous projectes, però de moment no hi ha cap de definit. El que si que s’està barallant és una aventura amb els joves del grup al voltant del muntanyisme a zones com els mítics Alps.

Més informació: |