La presència de les empreses turístiques a les xarxes socials, objecte d’un curs a Morella



comarquesnord.cat, Morella
» dijous, 18 de novembre de 2010

La sala d’informàtica del CISE de Morella va acollir un interessant curs al voltant de l’ús que poden fer les empreses turístiques a les xarxes socials. Una iniciativa impulsada des dels centres de desenvolupament turístic, mitjançant la Generalitat Valenciana. En el curs es va parlar principalment del Facebook, la xarxa més coneguda, i una molt bona forma de promocionar-se a Internet. Juan Carlos Enrique, director d’Onda Cero Castelló, va ser l’encarregat d’impartir la classe teòrica i pràctica que es va allargar durant unes vuit hores.

A l’actualitat, “estar a Internet és fonamental” apuntava Enrique. S’ha arribat a un punt en el que si no s’està present al món virtual és com si no s’estigués al món real. El Facebook és en estos moments “la plataforma més bona per donar-se a conèixer pels milions d’usuaris que té” senyalava el director del curs.

El curs va tenir una bona acceptació, demostrant que hi ha molt d’interès, perquè “fa 3 anys pràcticament ningú coneixia el Facebook i ara quasi tots estem en aquesta xarxa” indicava Juan Carlos Enrique. Vint alumnes van participar i en una jornada van poder conèixer secrets i tècniques per a que el Facebook siga un bon aparador per tal de publicitar-se. “La comunicació és fonamental per poder tirar endavant un negoci, la darrera pota de la cadira d’una empresa, clau per poder crèixer i mantenir-se” argumentava Enrique.

D’aquesta manera l’ajuntament continua amb la seua aposta per la formació, organitzant o col·laborant amb un bon nombre de cursos que es desenvolupen durant aquestes setmanes. Durant aquestos dies, s’imparteixen cursos d’anglès per al sector turístic i per a alumnes de primària, Microsoft Office Excel, informàtica o màrqueting en xarxes socials. A més, hi ha altres cursos que es realitzaran en les pròximes setmanes, com els d’hostaleria, organitzats per la Unió General de Treballadors del País Valencià o un d’electricitat.

Més informació: | |