Els madridistes de Morella van al Bernabeu a veure el partit contra el Bilbao


Etiquetes: ,



comarquesnord.cat, Madrid
» dissabte, 20 de novembre

La Penya Madridista de Morella va viatjar aquest dissabte per presenciar en directe al Santiago Bernabéu el partit entre el Reial Madrid i el Athletic de Bilbao. Uns 30 madridistes de la zona, amb gent de Morella, Cinctorres, Forcall o La Iglesuela, no es van voler perdre l’expedició i, a més, van tornat satisfets per la victòria de l’equip de Mourinho 5 a 1 front als ‘lleons’. Una jornada de germanor que s’encetava de bon mati per agafar l’autobús i anar en ruta fins a Madrid.

A la capital d’Espanya van recòrrer diferents llocs d’interés i van anar de ‘tapeo’, vivint els moments previs al partit amb molta festa. Dins del camp van estar repartits per diferents sectors del temple madridista. Al finalitzar, viatge de tornada llarg que els deixava de nou a casa quasi de dia el diumenge. Darrerament, aquesta penya està molt activa amb molts de madridistes que s’animen en anar a veure al seu equip a pesar de la distància entre la comarca i Madrid.

El bon moment dels de Mou anima a voler presenciar els partits en viu al Santiago Bernabéu i, fins i tot, alguns components han demanat entrades per anar al Camp Nou a viure el clàssic del proper dilluns entre el Barça i el Reial Madrid.

Més informació: |