El Peñíscola vapuleja al Vilafranca

comarquesnord.cat, Peñíscola
» diumenge, 21 de novembre de 2010

El C.F. Vilafranca va eixir golejat del Benedicto XIII de Peñíscola, en un partit que els locals van dominar per complet i que arrodonien amb un contundent 8-0. Un partit en el que tal vegada les opcions del Vilafranca, davant del tercer classificat i invicte Peñíscola, no eren moltes, però tampoc s’esperava una golejada d’aquestes característiques. El Peñíscola amb 4 gols cada part aconseguia una gran golejada.

El Vilafranca afrontava l’encontre amb les baixes dels porters Víctor i Eric, del capità Carlos Pitarch i el davanter Jordi. El Peñíscola, tercer classificat imposava un fort ritme des del principi que el Vilafranca aguantaria prou bé fins al minut 26, quan el Peñíscola aconseguia marcar el 1-0. Des d’ací fins al descans va ser un calvari fins al Vilafranca ja que en només quatre minuts (del 36 al 40), el Peñíscola feia tres gols i aconseguia un contundent 4-0 abans del descans.

A la segona part, el Vilafranca ho va intentar per banda dreta. Román entrava bé per allí i disposaria de dues bones oportunitats de gol. El Peñíscola, còmodament, continuaria apretant i en vint minuts marcava 4 gols més i arrodonia el partit aconseguint el definitiu 8 a 0.

Amb el resultat, el Vilafranca pasa a ocupar la catorzena posició a la classificació amb 7 punts i rebrà al Vilafamés ‘B’ al Camp del Serrito en partit de la jornada 11.