Quart empat a 2 del Cinctorrà a casa

comarquesnord.cat, Cinctorres
» diumenge, 21 de novembre de 2010

Per quarta vegada a casa i quinta en la temporada dels deu partits que es porten disputats, el C.E. Cinctorrà empatava a 2 gols. Aquesta vegada front al R.C. Salsadella, un conjunt que també està situat a la part mitja de la classificació. Empat a 2 en un partit en el que els de Cinctorres s’avançaven dues vegades al marcador, però que el Salsadella equilibrava amb 2 gols de Tito.

El C.E. Cinctorrà iniciava el partit amb domini de la situació i un gol matiner marcat al minut 10 per Ángel. Remat d’Hicham al travesser i el rebot l’aprofita Ángel per a fer el 1-0 amb el cap. Els de Cinctorres dominaven el tram inicial del partit i disposarien d’ocasions. Cal destacar el debut de Carlos en defensa i les baixes en atac d’Iván Roda i Pau Carceller. Corria el minut 30 quan el Salsadella faria l’empat
per mediació de Tito que marcava un gran gol. El Cinctorrà no es descomposava i al minut 40, Rubén marcava el 2-1 amb un xut potent i ajustat al pal amb el que acabava la primera part.

A la reanudació, el Cinctorrà dominaria novament el partit, encara que el Salsadella equilibraria de nou el marcador. Al minut 65, novament Tito firmava el 2-2 en posició més que dubtosa. Tito seria el jugador més destacat del Salsadella al partit.

Als darrers 20 minuts el C.E. Cinctorrà dominaria més el partit i tindria varies ocasions clares per a marcar. Tal vegada la més clara una de Perico que la defensa salvava baix els pals. Al minut 85, bona ocasió del Salsadella que el porter Diego Tena salva ‘in extremis’.

Al final, empat a 2. Quart consecutiu del C.E. Cinctorrà a casa que el situa a la vuitena posició de la classificació amb 14 punts.