Una victòria, un empat i una derrota, a la 11ena jornada de la Primera Regional

comarquesnord.cat, Matarranya
» diumenge, 21 de novembre de 2010

Lo Valderrobres CD va aconseguir este cap de setmana la golejada més important de la temporada, després de guanyar (7-0) al Lécera en un partit que no va tindre color. Segons va destacar lo tècnic del Valderrobres, “al descans vam marxar en un 3 a 0”, mentre que “la segona part va ser un recital del Valderrobres”. També va ajudar la prematura expulsió d’un jugador del Lécera per roja directa a l’inici de la segona part, però lo cert és que l’equip del Matarranya va tindre la pilota en tot moment i no va deixar jugar al seu rival. Amb esta victòria, lo Valderrobres puge fins a la tercera posició, i gràcies a l’empat de l’Azuara, retalle la distància amb lo líder a només cinc punts. Lo pròxim cap de setmana, l’equip del Matarranya viatjarà al camp de l’Híjar.

Lo Cretense va empatar (0-0) davant de l’Sportin Alcanyís, un rival dur però que poc a poc està perdent posicions a la Primera Regional. Sergi Manero, jugador de l’equip del Matarranya, va destacar que va ser un partit molt igualat, amb un rival molt fort. Vist, però, com se va desarrollar lo partit, “un zero a zero ahir és un resultat bo”. Manero va destacar que l’equip encara acumule moltes baixes, entre elles lo mateix Manero, que se va lesionar este cap de setmana quan se jugaven pocs minuts. Lo pròxim cap de setmana, lo Cretense viatge a Chiprana, on se trobarà amb un dels equips més forts a casa de la Primera Regional i on intentarà resoldre l’efectivitat de cara a porta, ja que en los últims partits al Cretense li està costant fer gols.

Jornada de descans per al Calaceit, a qui no han acompanyat gaire los resultats dels seus rivals més directes. En concret, l’equip del Matarranya ha baixat dos posicions, després de que lo Valdealgorfa empatés (2-2) contra el Chiprana, i que l’Albalate tragués un punt (2-2) en lo seu desplaçament a Castelserás.

Derrota dura del Pena-roja (1-5) davant d’un Casp al que se li va posar lo partit de cara des dels primers minuts. Lo Pena-roja va encaixar dos gols al principi del partit, i lo seu entrenador, Jose de Laris, va destacar que “vam fer un partit desastrós, vam jugar molt malament i mos va fallar molt la concentració”. De fet, lo tercer gol del Casp (1-3) va vindre després d’un llançament de falta on la majoria de jugadors no estaven pendents ni de la pilota. A la segona part, i després de l’expulsió per doble amonestació d’un central, lo Casp va matar lo partit. Laris va reconèixer que lo Casp va ser superior, però que els “errors estúpids” van ser los que van determinar lo resultat final. La pròxima jornada, lo Pena-roja va a Calanda, camp d’on Valderrobres, Cretense i Calaceit han eixit escaldats.

Més informació: | | |