Aleix Arrufat aconsegueix la primera posició de la categoria ‘promesa’ a Torredembarra


comarquesnord.cat, Torredembarra
» dilluns, 22 de novembre de 2010

Bons resultats a la darrera prova del Campionat Escolar de Bike Trial per als campionats del Club Trial Matarraña que se va celebrar a Torredembarra (Tarragona). Lo corredor Aleix Arrufat va pujar lo més alt del podi a la categoria ‘promesa’, mentre que Raul Gimerà i Sergio Puyo van aconseguir una tercera posició a les categories ‘pousin’ i ‘extreme’, respectivament. Pel que fa a la categoria ‘benjamí’, lo corredor Uriel Campos va donar una quarta posició a l’entitat del Matarranya.

Segons va destacar lo secretari del club esportiu, Sergio Puyo, va ser un cap de setmana on se van mostrar bones sensacions. “Hi ha pilots que tenen un nivell bastant bo i que sempre estan lluitant per les cinc primeres posicions”. Això s’ha traslladat als resultats finals, on hem vist als corredors del Matarranya a les posicions més altes en les últimes setmanes i en totes les competicions. A Torredembarra, a tres de les quatre competicions a les que se va competir van pujar al podi.

Los corredors del Club Trial Matarranya arriben en un bon moment a l’última prova del Campionat de Trial d’Aragó, que se celebrarà este diumenge al municipi matarranyenc de La Freixneda. Esta prova albergarà un total de deu zones, nou d’elles naturals i una zona indoor “molt espectacular” que hi haurà instal·lada a la plaça major del poble. Lo Trial de La Freixneda començarà a les deu del matí i s’allargarà fins les dos de la tarde.

Més informació: