Jorge Membrado conta als companys d’Espemo el viatge al ‘centre de la terra’


Etiquetes:



comarquesnord.cat, Morella
» dilluns, 22 de novembre de 2010

Dins dels actes de l’Assemblea Anual de la Societat Esportiva Espemo, l’espeolòleg morellà, Jorge Membrado, va realitzar una xerrada per comptar amb detalls la seua aventura a la cova més profunda del món a Krubera – Voronya on aconseguia aplegar a una profunditat de 2.080 metres. En aquesta ocasió, l’activitat que va comptar amb la presència de membres d’Espemo que després assistirien a l’Assemblea, va ser amb detalls més tècnics. Aquesta idea va sorgir després de que Membrado faigués la xerrada sobre el Mckinley adreçada al públic en general. Alguns dels de la societat esportiva es van quedar amb ganes de fer preguntes més professionalitzades, i per això es va pensar en fer una xerrada més tècnica al voltant de la darrera expedició de Membrado.

Per altra banda, està prevista una xerrada per al públic en general de l’aventura al centre de la terra per al programa d’activitats del Nadal de Morella. L’expedició de Jorge Membrado va ser molt mediàtica, sent focus de molts mitjans de comunicació. Una experiència única que els va fer baixar a tanta profunditat. A finals de mes, ESPEMO i aquesta expedició participaran en el cicle de cinema de muntanya de Castelló.

També destacar que Jorge Membrado va rebre un dels premis de la Gala de l’esport provincial a Borriana en un dels guardons que lliura l’Associació de la Premsa Esportiva de Castelló en aquesta festa que complia 17 edicions. Membrado va ser reconegut per l’èxit en la baixada a la cova de Krubera-Voronya el passat mes d’agost, una aventura que també ha estat tractada en diferents conferències.

De moment, Membrado continua treballant en nous projectes, però de moment no hi ha cap de definida. El que si que es vol és que puga ser una nova aventura amb els joves del grup.

Més informació: