La Comarca del Matarranya estrena unes noves instal·lacions que es destinaran als Serveis a les Persones


Etiquetes:



comarquesnord.cat, Vall-de-roures
» dilluns, 22 de novembre de 2010

La Comarca del Matarranya ha inaugurat aquest dilluns l’ampliació d’unes noves instal·lacions que se destinaran a l’Àrea de Serveis a les Persones de l’ens comarcal. En concret, se tracte d’una ala addicional de planta baixa i de 300 metres quadrats a la que se podrà accedir des de la seu de la comarca i també des de l’exterior. Estes obres han suposat una inversió final de 150.000 euros que se sumen als 500.000 euros que lo Govern d’Aragó ha destinat en l’aixecament de la seu comarcal del Matarranya a Vall-de-roures.

L’acte inaugural ha estat presidit per la directora general d’Administració Local del Govern d’Aragó, Lourdes Rubio, qui ha felicitat la institució per les obres i el seu treball. A més, Rubio ha destacat que estes noves instal·lacions albergaran “aquells serveis transferits pel Govern com són los serveis socials i joventut” i que la Comarca “ha tingut l’habilitat d’integrar també associacions com Creu Roja”. Pel que fa al paper dels ens comarcals en matèria de serveis socials, Rubio ha emfatitzat que “les comarques tenen finalitat associada als serveis i les millores del ciutadà” i que tenen una tasca fonamental per lluitar contra la despoblació.

Per la seua banda, Alberto Moragrega, conseller de Serveis Socials de la Comarca del Matarranya, va apuntar que esta nova acollirà los departaments de Serveis Socials, Esports i Joventut. “Sempre s’ha valorat ajuntar estos tres departaments perquè hi ha molts projectes relacionats los uns amb los altres, i sempre s’ha buscat un espai que los albergués a tots”. A més, esta nova ala també oferirà un espai per a la Creu Roja i un altre per a l’Associació d’Empresaris del Matarranya. Pel que fa als espais que alliberen los departaments de Serveis Socials amb este trasllat, estos se repartiran entre altres departaments comarcals i l’arxiu, que estaven una mica limitats fins ara.

Més informació: