La banda de Morella celebra aquest divendres el concert de Santa Cecília


comarquesnord.cat, Morella
» dimarts, 23 de novembre de 2010

L’Associació Musical Mestre Candel celebrarà la Festivitat de Santa Cecília aquest cap de setmana, amb el tradicional concert al Teatre Municipal la nit de divendres. Serà a les 22.30 quan els músics de la banda de Morella oferiran els temes que porten mesos assajant, però aquesta vegada faltarà el clàssic premi de l’Associació, que cada any es lliurava a alguna persona o entitat que destacara en la promoció musical.

A pesar d’aquesta manca, les activitats musicals i festives s’allargaran durant tot el cap de setmana. El dissabte a les 10.30 hi ha prevista una cercavila que anirà seguida de l’arreplegada dels nous músics que han entrat a formar part de la Mestre Candel en el darrer any.

La festa de Santa Cecília, patrona dels músics, també tindrà una cercavila i un dinar de germanor al migdia i una xaranga festiva a les 20.00 hores.

Ja diumenge els actes oficials es tanquen a la una del migdia amb un cercavila, encara que els músics estaran de festa tot el cap de setmana amb nombroses activitats festives extraoficials.

Més informació: | | |