El Grup de Dones aporta 25 mesures que poden ajudar a eradicar la violència de gènere



comarquesnord.cat, Morella
» dimecres, 24 de novembre de 2010

Malgrat la creixent sensibilitat de la societat envers aquest problema, els casos de maltractaments en l’àmbit domèstics no paren d’augmentar. En el que portem d’any 63 dones i 4 infants han perdut la vida a causa de la violència de gènere. Morella es sumarà un any més a les diferents activitats que s’organitzen en eixa jornada per cridar que ja hi ha prou. El grup de Dones dels Ports i l’Ajuntament de Morella organitzen conjuntament l’acte central que tindrà lloc aquest dijous a les 20h. en la placeta de l’Ajuntament.

El grup de dones enguany aporta 25 mesures que poden ajudar a eradicar aquesta terrible lacra de la societat actual. L’educació no sexista és el pilar central de la
solució.

La mateixa jornada se inaugurarà oficialment, encara que ja porta uns dies oberta, l’exposició “Silencio” de la Fundació Isonomia. Aquesta mostra ens trasllada un altre maltractament, que fins i tot s’utilitza com a espectacle per a reclam turístic, “les dones girafa”

Per altra banda, enguany la Federació de Bandes de Musica i la Plataforma de Dones Artistes, van signar un conveni per tal de fer sonar la musica a favor de la lluita contra la violència de genere. L’Associació Musical Mestre Candel, que celebra aquest divendres el concert de Santa Cecilia, també forma part de la iniciativa.

Més informació: | |