El Grup de Dones de Vilafranca renova al 2010 la meitat de la seua junta

comarquesnord.cat . Vilafranca . dimecres, 24 de novembre de 2010 .
Etiquetes: ,

Com cada any per aquestes dates, finals del mes de novembre, el Grup de Dones de Vilafranca ha donat a conèixer les 5 noves persones que formaran part a partir del dia 1 de Gener, de la seua Junta Directiva. L’organigrama directiu de l’associació està format per 10 membres, però 5 es renoven anualment.

El passat divendres 19 de Novembre, tenien lloc les votacions al Saló d’Actes de la Casa Social per escollir a les 5 persones d’enguany. El Grup de Dones de Vilafranca compta amb més de 500 sòcies, que tenen dret a vot en aquest tipus d’elecció, encara que només un 10% de la massa social exercia el seu dret a votar.

Per a l’any 2011 han resultat escollides Clara Barreda, Angelita Andrés, María Isabel Monfort, Rosa María Aznar i Virginia Colom. Aquestes 5 dones s’uniran amb les 5 que eren escollides a finals del 2009 i que son Ana Casanova, Nieves Palomo, Rafaela Fabregat, Rosa Mª Bayo i Mª Carmen Monferrer. Les 10 dones vilafranquines seran les encarregades de dirigir l’associació als propers 12 mesos. Per la seua banda, Mercedes Falcó, Lola Fabregat, Consuelo Tena, Rosario García i Juana Andrés deixen la Junta Directiva de l’entitat després d’haver estat dos anys al càrrec.

El proper dia 15 de Desembre, dimecres, la Junta Directiva del Grup de Dones de Vilafranca farà una Junta de Sòcies al Saló d’Actes de la Casa Social per donar a conèixer el resultat de les votacions i presentar a les noves membres de la Junta.

Més informació: |