Els principals comerços dels Ports-Maestrat donen un regal cada minut



comarquesnord.cat, Morella
» dimecres, 24 de novembre de 2010

La regidora de promoció econòmica, Sandra García, el director de Comunicacions dels Ports, Ricardo Querol i el vicepresident d’Assetmico, Jorge García, han presentat, en l’Ajuntament de Morella, la Festa del Comerç 2010. L’acte principal tindrà lloc dissabte que ve en la Sala de Justícia del consistori i inclou com a novetats, l’ampliació d’un premi i el sorteig d’un viatge a Roma per als assistents.

La regidora afirma que l’Ajuntament “ha d’estar al costat dels comerços del municipi i impulsar iniciatives conjuntes per a treballar en la promoció econòmica del municipi”. Per això, destaca que “el Pla d’Acció Comercial i la xarxa AFIC, han de ser el punt de partida de més campanyes que afavorisquen al comerç local”.
Sandra García també explica que “en una època de dificultat com l’actual, la unió dels comerços i el treball conjunt, són garantia d’èxit”. Per això, insistix en “mirar endavant i treballar amb força i convicció”.

Per la seua banda, Jorge García, considera que “cal recolzar als comerços, ja que donen vida a Morella. Els caps de setmana, hi ha més vida”. A més, explica que “la Festa del Comerç servix per a incentivar al consum i que es coneguen millor els nostres productes”.

Finalment, Querol ha comentat les novetats de la present edició. En ella, s’atorgaran quatre premis als distints comerços del municipi, en compte de tres. Es mantenen els premis al disseny i innovació, empresa amb història i empresa emprenedora i s’afegix el reconeixement a les persones que han donat la seua vida pel comerç local. En aquesta edició, els assistents a l’acte que tindrà lloc el dissabte a les 20:30 hores en l’Ajuntament de Morella, participaran en el sorteig d’un viatge a Roma.

Cal assenyalar que la Festa del Comerç està organitzada per Comunicacions dels Ports, patrocinada per l’Ajuntament de Morella, Assetmico i el Patronat Municipal de Turisme i col·laboren i participen més de seixanta empreses i comerços de la comarca dels Ports.

Més informació: |