Gisbert afirma que el programa electoral del PSPV-PSOE serà “el de la il·lusió i del canvi que necessita Castelló”


comarquesnord.cat, Castelló
» dimecres, 24 de novembre de 2010

El coordinador de Programa i Recursos del Comitè Electoral Provincial del PSPV-PSOE, Josep Gisbert, ha anunciat aquest dimecres que el programa que està ultimant el partit per a les pròximes eleccions municipals i autonòmiques del 22-M es basarà, entre altres coses, a oferir un nou model de província i de diputació, sobre les bases de proximitat a la gent i de transparència. Per aquest motiu, Gisbert considera necessari “partir del fet que les polítiques d’els qui han governat aquesta província en els últims setze anys han fracassat, que Castelló ha sigut discriminada per la Generalitat i que el mite del conseguidor Fabra ha caigut pels sòls”. Per a Gisbert, “el autobombo i el victimisme han resultat nocius per a aquesta província i per açò és necessari deixar pas a uns altres perquè Castelló puga definir clarament el paper important que pot jugar en el triangle València-Barcelona-Saragossa i en l’Arc Mediterrani”.

En aquest sentit, el responsable de Programes ha avançat que “els nostres empresaris han de saber que tindran igualtat d’oportunitats, que no hi haurà privilegis per als amics i que tots, emprenedors i agents socials, seran anomenats al Nou Pacte que oferim a aquesta província, a l’acord per a dissenyar el futur d’aquesta terra”. Per a aconseguir açò, el Comitè Electoral Provincial, al front del qual es troba Ernest Blanch, s’ha marcat com a objectiu “dirigir-nos directament a les persones per a parlar-los d’allò més proper, el treball, l’habitatge, els seus fills, els seus majors. Les famílies han de saber que apostem pels serveis públics de qualitat per a tots, sense cap exclusió per a baix, i no per privatitzacions que propicien autoexclusiones per a dalt per a uns privilegiats”.

Un altre dels elements sobre els quals el PSPV-PSOE basarà la seua estratègia passa per apostar “de forma decidida per la transparència i l’honradesa, perquè aquesta província no mereix la imatge que ha estat donant durant aquests anys i nous responsables institucionals honrats ha de prendre el timó i portar a Castelló fins a la prosperitat”. Gisbert ha insistit en el millor potencial que té la província, “una terra dinàmica, amb emprenedors, treballadors i creadors honrats, amb una Universitat en alça, que pot arribar molt més lluny del que ha arribat”.

Finalment, Gisbert ha insistit que el nostre programa “serà el fruit de molta gent, de les jornades que durant un any hem anat realitzant al llarg de la província amb la participació de la societat civil, també de les aportacions que qualsevol ciutadà pot fer-nos arribar. Estem convençuts que serà el que aquesta terra necessita; serà el programa de la il·lusió i del canvi”.

Més informació: | | |