La Bassa de Sant Miquel de Pena-roja albergarà una àrea recreativa i de descans



comarquesnord.cat, Pena-roja
» dimecres, 24 de novembre de 2010

L’espai natural de la Bassa de Sant Miquel de Pena-roja acollirà una àrea recreativa i de descans per als caminats. Així ho contemple lo projecte de recuperació dels camins naturals que desenvolupe la Taula del Sénia i que, en un futur, permetrà unir los municipis de Pena-roja i Beseit amb Sant Carles de la Ràpita i la Mediterrània a través de l’antiga ruta del peix. En concret, esta àrea recreativa està prevista dintre de la recuperació del Camí del Cervol al Matarranya, i agafant trams del GR-8.

L’alcalde de Pena-roja, Francisco Esteve, va concretar que “poc a poc, tot ho anem lligant”, i que està prenent sentit la plantació d’arbres i la millora del camí que uneix la Bassa de Sant Miquel i lo Pont Xafat, entorn del municipi on se li dóne la benvinguda als veïns de Vallibona a la Rogativa. D’esta manera, Pena-roja aconseguirie rehabilitar tota la zona del cap de vila que connecte amb les Roques de Masmut, i a la vegada “creem uns camins on se veu lo poble en diferents perspectives”.

Pel que fa referència a esta àrea recreativa, Esteve va explicar que s’està estudiant la possibilitat de posar una font i també uns bancs per a descansar. Tot i això, se tractarie d’una “zona molt senzilla i adaptada al camí” a l’espai natural que l’envolte.

Més informació: | |