La Banda San Antón rendeix homenatge als músics fundadors en la celebració de Santa Cecília



comarquesnord.cat, Vall-de-roures
» dijous, 25 de novembre de 2010

Lo passat cap de setmana, la Banda Comarcal San Antón va celebrar una emotiva festa de Santa Cecília en la que se va rendir homenatge als músics fundadors que toquen des del 1996. De fet, i segons va apuntar lo director de la banda musical, José Miguel Roig, “en queden molt pocs”. En concret, en són set. Roig va concretar que com “enguany no entre cap músic nou a la banda” perquè “hem fet una banda juvenil”, s’ha decidit anar a recollir per les cases als músics fundadors.

A la vegada, esta Santa Cecília 2010 també ha estat molt especial per a la Banda Comarcal San Antón, ja que lo dissabte passat, coincidint amb la cerimònia, se va fer una jornada de portes obertes per a mostrar les noves instal·lacions. Roig va destacar que estes reformes “suposen una millora important i suposaran un abans i un després pel que fa a l’ensenyança musical a Vall-de-roures”. Lo director de la banda va destacar que ara té una sonoritat adequada, uns espais i uns metres adequats que a la vegada permeten la creació i lo funcionament de la nova banda juvenil.

Pel que fa a la festa de Santa Cecília, la Banda Musical va actuar a la litúrgia que se va celebrar a l’església de les Germanetes, i tot seguit van fer lo concert, on van interpretar diversos pass-dobles, peces d’orquestra i un popurri de cançons d’Abba. Santa Cecília va prosseguir després en un sopar per als músics, una festa que segons va subratllar Roig, “està molt arrelada a Vall-de-roures i los músics l’esperen amb molt de carinyo”.

Més informació: | |