Morella, contra la violència de gènere


Etiquetes: ,



comarquesnord.cat, Morella
» dijous, 25 de novembre de 2010

L’Ajuntament de Morella, el Centre Infodona de la Direcció General de la Dona i el Grup de Dones, han organitzat distintes activitats per a recolzar el dia Internacional de lluita contra la violència de gènere.

L’acte principal es denomina 25 per 25 i ha consistit en la lectura d’altres tantes raons per a previndre la violència de gènere. Cada motiu l’ha llegit una persona i el mural resultant es penja en l’entrada de l’Ajuntament. Tot seguit, s’ha inaugurat oficialment l’exposició sobre les dones girafa, “Silenci”. La Fundació Isonomia organitza aquesta mostra fotogràfica d’Amparo Navas, en la que es denuncia la situació de les dones que patixen el dany físic de portar anells en el coll, des del seu naixement. Amb això, patixen un dany irreversible, ja que s’atrofien els músculs del coll i necessiten dels anells la resta de les seues vides.

La regidora d’igualtat, Malú Blasco, ha volgut expressar el seu desig que “este dia no es celebrara, perquè significaria que no hauríem de lluitar contra esta injustícia”. Blasco ha afegit que “estem en contra de qualsevol tipus de violència, però especialment de la de gènere. Per això, recolzarem a totes les dones amb estos actes”.

Més informació: |