El Bloc Jove mostra la seua disconformitat amb la resposta del Consell sobre la situació dels Ports


comarquesnord.cat, Castelló
» dissabte, 27 de novembre de 2010

El Consell ha respost les preguntes parlamentàries que el Bloc Jove va proposar a la Mesa de les Corts tot recollint les reivindicacions dutes a terme pels organitzadors de l’edició d’enguany de l’Aplec, festivitat itinerant l’objectiu de la qual és millorar la qualitat de vida dels habitants de la comarca.

El text emfatitza l’efectivitat de les polítiques d’ocupació que ha dut a terme a la zona, si bé, el resultat d’estes és nul, ja que la comarca dels Ports mostra una de les taxes de desocupació més elevada del País Valencià. També assenyala que fins 2012 invertirà la minsa quantitat d’un milió d’euros per als projectes de tota la comarca, tot tenint en compte que, per a celebrar cada edició de la Copa Amèrica de vela, se’n gasta més de cinc-cents.

Segons el secretari territorial de les Comarques del Nord, Roc Gustems: “El Partit Popular envia balons fora amb un text en què assegura s’estan prenent les mesures adequades i es mostra d’acord amb el volum d’inversions que realitza a la comarca, però en cap cas s’ha parat a analitzar la situació real de la comarca que, any rere any, en cada edició de l’Aplec, segueix requerint més inversions i millor qualitat de vida”.

Més informació: | | | |