L’equip Aleví-7 del Valderrobres guanya (2-3) al camp del JamonCalamocha B


Etiquetes:



comarquesnord.cat, Valderrobres
» diumenge, 28 de novembre de 2010

Los equips Infantil i Aleví-7 de l’Escola de Futbol Base de Valderrobres se van desplaçar l’últim cap de setmana fins a l’altra punta de província per jugar dos partits de la competició. Los xiquets d’Aleví 7 van jugar contra lo JamonCalamocha B amb un resultat positiu (2-3). Amb esta victòria, l’equip del Matarranya se consolide a la quinta posició amb 7 punts. No van tindre tanta fortuna los Infantils, que van caure (16-0) al camp del Cella i se mantenen en 3 punts. L’equip de cadets, per la seua banda, va tindre jornada de descans.

Alberto Portolés, coordinador d’Escola de Futbol Base de Valderrobres, va destacar “la dificultat” de la categoria infantil, on “lo pas del futbol sala a futbol 11 és molt gran” sobretot quan se va a Teruel, on hi ha més trajectòria a la categoria. Per això, Alberto Portolés va apuntar que “cal tindre paciència” i que “lo que menys importe és lo resultat. Lo que més interesse és que s’ho passon bé i entron al món del futbol. La competició només és lo mitjà”.

A més, durant l’últim cap de setmana, lo pavelló de Valderrobres també va acollir diferents partits de futbol base on hi participaven los equips de l’Escola de Futbol Base i altres de vinguts dels pobles del Matarranya, com ara Queretes, Calaceit, Beseit o Pena-roja. Cal recordar també que este cap de setmana començarà la lliga de futbol sala amb los equips de la Terra Alta, on hi participen diferents equips dels pobles del Matarranya.

Més informació: