El subdelegat destaca que el Govern d’Espanya dóna un nou pas pel Parador de Morella

comarquesnord.cat . Castelló . dilluns, 29 de novembre de 2010 .
Etiquetes: , ,

El subdelegat del Govern a Castelló, Antonio Lorenzo, ha informat que aquest dilluns apareix publicada en el BOE una resolució de la Secretaria General de Turisme d’Espanya, per la qual es fa pública l’adjudicació del contracte d’assistència tècnica per a la contractació de la direcció facultativa i coordinació en matèria de Seguretat i Salut de les obres del Parador de Turisme de Morella. L’adjudicació es realitza per un import de 330.905,35 euros.

Antonio Lorenzo destaca que es tracta de “una molt bona notícia per a Morella i per a tota la comarca dels Ports, perquè suposa un nou pas cap a l’objectiu final, que no és un altre que la construcció del Parador”. Aquest pas, continua, “se sumisca a l’iniciat fa uns pocs dies amb el començament de les obres del túnel d’accés”.

El subdelegat del Govern està convençut que “estem en l’inici d’un nou temps que ha d’evolucionar cap a un nou model econòmic, que en la província de Castelló ha d’incorporar necessàriament l’aposta pel turisme per a rendibilitzar totes les potencialitats de creixement del nostre territori”. En la seua opinió, “en aquesta aposta pel turisme, el futur Parador de Morella està cridat a jugar un paper molt destacat”.

Lorenzo ha explicat que “a més del lògic increment de visites nacionals que es produirà amb l’entrada en funcionament del futur Parador, és previsible l’arribada d’un important nombre de turistes estrangers, atès que la pàgina web www.parador.es té un gran seguiment a escala internacional”.

Finalment, el subdelegat ha destacat que “les obres de construcció del Parador van a suposar una inversió d’11,1 milions d’euros”.

Més informació: | |