Juan Milian es queda a les portes del Parlament de Catalunya


comarquesnord.cat, Barcelona
» diumenge, 28 de novembre de 2010

La part morellana de les eleccions al Parlament de Catalunya s’ha quedat fora, una vegada conegut el 100% de l’escrutini de les eleccions del 28-N. Juan Milian Querol, que ocupava el lloc número 13 de la llista del Partit Popular per Barcelona no aconsegueix acta de diputat. A pesar de l’espectacular creixement del PP, que obté uns resultats històrics a Catalunya, de la circunscripció de Barcelona han sigut escollits els 12 primers, pel que el morellà s’ha quedat a les portes.

El mateix Juan Milian ho confirmava al seu perfil de Facebook, “S’ha acabat el patiment. Ha estat una nit màgica. La millor campanya del PPC. M’he quedat a les portes, però continuarem treballant… Felicitats, Alicia!!!”, declarava a mitjanit.

» Juan Milian
És llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la UPF i màster en Direcció Financera i Comptable de l’Empresa pel IDEC. Codirigeix la consultoria en comunicació política West Wing Consulting i és membre fundador de l’Associació de Comunicació i Estratègia Política (ACEP) i membre de la Societat Catalana de Comunicació i Estratègia Polítiques.

Més informació: | | | |