Morella repassarà la història del grup musical valencià “Al Tall”


Etiquetes: , ,


comarquesnord.cat, Morella
» dimarts, 30 de novembre de 2010

Morella viurà una jornada dedicada al grup de música valencià Al Tall, diumenge que ve. Així, s’inaugurarà una exposició que fa un recorregut per la trajectòria i la història del grup i, el seu cantant, Vicent Torrent, oferirà un concert especial, a la vesprada.

La mostra, que porta per títol “Al Tall, 35 anys de música mediterrània des del País Valencià”, s’exposarà al públic fins al mes de gener a les Torres de Sant Miquel. En ella, es podran observar cartells de concerts, portades de cada disc, fotografies dels concerts o distints llibres que s’han escrit sobre el grup. La mostra, en la que col·laboren la Universitat d’Alacant i l’Ajuntament de Morella, contribuirà a la dinamització cultural d’un espai simbòlic com les Torres de Sant Miquel.

A la vesprada, el Teatre Municipal serà l’escenari que albergarà el concert de Vicent Torrent, acompanyat de Ximo Caffarena i Quim Sanz i titulat “Cançons de tota la vida”. El concert posarà en valor cançons antigues del repertori de Al Tall que no es toquen en directe, des de fa molts anys. Cal recordar que el grup ja va actuar en Morella el passat mes de juny, en el marc de la Mostra de la Taula del Sénia. En aquella ocasió, Al Tall va presentar el seu últim treball “Vergonya, cavallers, vergonya”.

» Des de l’any 75
Al Tall es va fundar l’any 1975 i s’ha caracteritzat per interpretar cançons tradicionals en la cerca de crear la consciència de ser un poble, tan digne com qualsevol altre. Avui en dia, podríem dir que té una funció cultural, social i cívica.

Més informació: | |