Antonio Lorenzo visita la nova seu de la Casa de la Cultura de Morella, finançada pel Govern d’Espanya amb càrrec al Pla E



comarquesnord.cat, Morella
» dimecres, 1 de desembre de 2010

El subdelegat del Govern a Castelló, Antonio Lorenzo, ha estat avui la localitat de Morella, on ha visitat les noves instal·lacions de la Casa de la Cultura, les obres de la qual han comptat amb un pressupost de 76.943,19 euros. Es tracta d’una actuació finançada pel Govern d’Espanya a través del Pla E, que s’ha realitzat en l’edifici Bancaixa. També s’ha optat per una política a favor de l’accessibilitat, mitjançant la col·locació d’un ascensor.

Antonio Lorenzo ha felicitat a l’alcalde de la localitat, Ximo Puig, per “el fenomenal estat en el qual han quedat aquestes instal·lacions, en les quals hi ha espai per a ludoteca, biblioteca, seu la UJI, aula d’informàtica i centre de formació permanent per a adults”.

El subdelegat del Govern ha destacat “el bon ús que l’ajuntament de Morella ha donat als fons transferits pel Govern d’Espanya a través del Pla E” i ha agraït “l’aposta per la cultura, la formació i les noves tecnologies efectuada per l’alcalde i el seu equip de govern amb aquest projecte”.

Lorenzo ha recordat finalment que “entre 2009 i 2010, en plena crisi, el Govern d’Espanya ha posat a la disposició de l’Ajuntament de Morella a través del Pla E un total de 815.255 euros, per a generar activitat econòmica en la localitat i crear ocupació”.

Més informació: | |