“La veu d’una comarca”, el lema escollit com a crit de guerra de l’Aplec de 2011


comarquesnord.cat, Herbers
» dimecres, 1 de desembre de 2010

L’Aplec dels Ports, que es celebrarà el darrer cap de setmana de juliol de l’any 2011 a Herbers ja té lema. L’elecció d’una mena d’eslògan que represente l’esperit de la festa en cadascún dels pobles és una tradició de la festa comarcal per excel·lència. “La veu d’una comarca” serà el crit de guerra del XXXIIIè Aplec dels Ports.

» Pel Facebook
La interactivitat amb la gent, el veritable esperit de la festa, ha sigut clau per tal d’escollir el lema. Des de l’organització s’havia fet una crida cibernètica per tal de recollir propostes, entre les quals es trobava “La veu d’una comarca”. També al primer proaplec, celebrat recentment a Forcall, es va habilitar un “panell de lemes” on també es van deixar propostes.

Les xarxes socials, com ara el Facebook, han sigut les elegides per tal de presentar el lema i començar a difondre’l per tot arreu.

L’Aplec dels Ports encara té molta feina per davant, com ara l’elecció del cartell, la celebració de més festes proaplec per tal de donar a conèixer la festa i ajudar a finançar-la o la recerca de les actuacions que ompliran de vida Herbers d’ací a nou mesos.

Més informació: |