Licor d’Herbers, a RAC 1


Etiquetes: ,


comarquesnord.cat, Barcelona
» dimecres, 1 de desembre de 2010

El programa ‘La Competència’ de l’emissora catalana RAC 1, líder d’audiència en eixa comunitat convida als oïents cada dia a assistir com a públic i veure com es fa el programa en directe. Presentat per Òscar Dalmau i Òscar Andreu, el primer presentador de El Gran Dictat i ambdós guionistes de Polònia, enceten cada dia el programa, a les dotze del migdia, obrint els regals que han portat els espectadors. Aquest dimecres un oïent d’Herbers els ha portat una ampolla del popular licor d’herbes que es fa en aquesta localitat dels Ports, “a Castelló”, com s’ha destacat en un parell d’ocasions.

El regal ha sigut el més ben acollit de la jornada i ha provocat comentaris durant l’hora que dura el programa. Els personatges de ficció que intervenen en el programa han fet bromes com ara la semblança del nom del poble amb la marca Hermés o l’alt percentatge d’alcohol que té la beguda espirituosa.

La Competència és el programa d’humor del migdia de RAC 1. “Un programa d’humor basat en fets reals” segons es diu al propi programa. L’espai radiofònic, on també s’escolta sovint al locutor Jordi Royo en els muntatges humorístics que es fan, es pot escoltar buscant-ho al servei “a la carta” del seu web.

Més informació: |