Els Ports en Moviment porta teatre arreu dels Ports


comarquesnord.cat, Els Ports
» dijous, 2 de novembre de 2010

L’obra teatral de la companyia Xarop Teatre, Jaume I i l’Estatut arriba aquest pont de desembre i el següent cap de setmana arreu dels Ports. Organitzat per l’associació Els Ports en Moviment i patrocinat per la Diputació de Castelló, conta la història de “dos personatges de carrer que es troben davant d’una estàtua del conqueridor Jaume I, cadascun amb una intenció que finalment acaba sent la mateixa”, segons apunten des de l’organització. Contar “la nostra història mitjançant el rei, des de l’arribada al poder fins l’actualitat” és l’objectiu de la mateixa.

» Arreu dels Ports
La representació teatral, inclosa en el 3C (Circuit Cultural Comarcal) es representarà el dissabte 4 de desembre a la Casa de Cultura de Vilafranca a les 12.00 hores i a les 18.00 arribarà a Ares. L’endemà serà el dia en que es vaigue a Vallibona, també a les 18 hores i al poliesportiu, mentre que el dilluns 6 de desembre serà el torn de Cinctorres, a les sis al Pavelló de Festes. El dimecres 8 de desembre, a les 17.30 es representa a les Sales Gòtiques de l’Ajuntament de Morella, mentre que el cap de setmana següent continuen les representacions.

Serà el dissabte 11 a les 12.00 hores el dia escollit per a la representacióal Pavelló de Festes de Villores, mentre que el Corro de Portell l’acollirà a les 18.00 hores. L’endemà, diumenge 12, es tanca el cicle teatral comarcal a la Casa de Cultura de Sorita al migdia.
2
‘Jaume I i l’Estatut’ és una obra de teatre per a un “públic familiar” i que, a més, “és gratuït” en tots els pobles, segons recorden des de Els Ports en Moviment.

Més informació: | | |