El Pont de la Puríssima arriba ple de Cultura al Matarranya


Etiquetes: ,



comarquesnord.cat, Matarranya
» divendres, 3 de desembre de 2010

Arriben cinc dies de pont per a molts veïns del Matarranya que s’ompliran de nombroses activitats culturals. Sense anar més lluny, Valderrobres acull al llarg del dissabte i el diumenge a la tarde lo ChiquiPark, on hi haurà diverses activitats per a xiquets, a més d’exhibició de Trial. A la mateixa capital del Matarranya, este cap de setmana comencen les Jornades de Memòria Històrica, amb exposicions sobre la repressió franquista, xerrades i la projecció d’un documental.

Per la seua banda, Massalió organitze este cap de setmana un taller de manualitats, una exposició i, a més, lo dilluns se farà la clàssica plantada de l’arbre de Nadal. Precisament a Massalió se farà l’acte de clausura d’estes VII Jornades Culturals del Matarranya, que al llarg del divendres i el dissabte recorrerà los municipis de Calaceit i Beseit, respectivament, amb contacontes, presentació de llibre infantil, concert de música i xerrades.

A la Vall del Tormo hi haurà concert a càrrec de la big band de jazz ‘Concha Negra. Mentrestant, a La Barraca actuarà dissabte Pablo Moro, mentre que lo dimarts ho farà Pablo Líquido. Pena-roja aportarà este pont les activitats gastronòmiques, ja que l’Associació Cultural Tastavins farà una representació de la matança del gorrino i organitze un sopar i un esmorzar. A més, doble jornada de futbol a la Primera Regional, amb partits lo diumenge i el dimecres.

Més informació: |