Vilafranca enceta els nadals amb la inauguració del betlem de l’Ajuntament


Etiquetes: ,



comarquesnord.cat, Vilafranca
» diumenge, 5 de desembre de 2010

El dissabte pel matí, tenia lloc a la Sala Gòtica de l’Ajuntament de Vilafranca la inauguració del Betlem de l’Ajuntament, obra realitzada per Cristóbal Alcón. A l’acte es comptava amb la presència del Regidor de Cultura de l’Ajuntament, Víctor Tena i de les Regines i Dames de Vilafranca en aquest any 2010, que s’encarregarien de la inauguració del Betlem.

Les Regines de les Festes 2010 i les seues Corts d’Honor van tallar la cinta, quedant inaugurat el Betlem, que es podrà visitar fins a la Festa de Sant Blai, és a dir, el 6 de febrer. El Regidor de Cultura, Víctor Tena destacava en la seua intervenció “el bonic treball que ha fet Cristóbal Alcón que acceptava la petició de l’Ajuntament de fer el seu Betlem a la Sala Gòtica”. Víctor Tena afegia que “sabiem de les dificultats que té Cristóbal per montar tot el seu Betlem a casa per qüestions d’espai i li vam oferir la possibilitat de fer-lo ací a l’Ajuntament’. L’edil de Cultura i Festes agraïa també la presència de les Regines i Dames de les Festes 2010 i del públic que es va donar cita a l’acte per observar el Betlem de l’Ajuntament.

Aquest impressionant Betlem realitzat per Cristóbal Alcón podrà ser visitat durant tots els Nadals al Antic Ajuntament en l’horari de l’Oficina de Turisme. A més també estarà obert durant les celebracions de Sant Antoni i Sant Blai a Vilafranca. Una època de l’any en la que arriben també molts visitants al municipi i de ben segur que s’interessen pel Betlem de l’Ajuntament realitzat per Cristóbal Alcón.

Més informació: |