‘Exhibicions florals’ a Vilafranca


Etiquetes: ,



comarquesnord.cat, Vilafranca
» dilluns, 6 de desembre de 2010

La Floristería de Vilafranca ‘Flors i Regals’, ha celebrat durant el cap de setmana les seues‘II Exhibicions Florals’. Després de la primera edició, que tenia lloc l’any passat, María Teresa Vidal ha repetit l’activitat, encara que el contingut que es desenvolupava era diferent.

El local de ‘Flors i Regals’ al carrer Joan Baptista Penyarroja, acollia aquestes jornades en les que un bon grapat de persones (sobretot dones), s’interessaven pels treballs que presentava aquest any María Teresa Vidal, propiètaria de ‘Flors i Regals’. El taller es dividia en dues sessions. El dissabte 4 per la vesprada es realitzarien demostracions amb flors i adorns més adequats per a la primavera i l’estiu i s’acabaria la jornada amb decoració nadalenca. El diumenge 5 li tocaria el torn a la tardor i l’hivern i també de nou als Nadals.

L’objectiu d’aquestes jornades a ‘Flors i Regals’ és demostrar a la gent que amb coses senzilles i sense massa dificultat es poden fer bonics adorns per a les cases. En general, som prou tradicionals a l’hora d’adornar les nostres vivendes, sobretot a l’època dels Nadals i tenim productes al nostre abast que son molt econòmics i que poden donar-mos un gran rendiment. Fins i tot, donant una volteta pel ‘monte’ pots trobar fàcilment rametes, fulles i moltes coses més que poden ajudar-te en la decoració nadalenca.

El públic present va seguir amb atenció les indicacions realitzades per María Teresa Vidal en aquestes interessants exhibicions florals amb les que ‘Flors i Regals’ ha apropat al públic noves idees de decoració interior per a les vivendes.

Més informació: |