Morella tornarà a demanar, al Ple de l’Ajuntament, veure TV3


Etiquetes:


comarquesnord.cat, Morella
» dijous, 9 de desembre de 2010

L’Ajuntament de Morella celebra la vesprada del divendres el seu ple ordinari corresponent al mes de desembre, que s’iniciarà amb l’aprovació de l’acta de la sessió anterior per a que posteriorment el primer edil de Morella, Ximo Puig passi a fer l’informe de l’alcaldia. Al ple es preveuen diverses aprovacions en l’àrea econòmica amb els comptes de tresoreria del mes d’octubre i la modificació de crèdits nº09/10, així com l’adjudicació d’una operació de tresoreria.

En obres i urbanisme hi haurà un únic punt amb un informe al voltant del Pla de Millores de pavimentació, mentre que en promoció econòmica es debatrà al voltant de l’adhesió al protocol general de col·laboració per a la posada en valor dels Paratges Naturals Municipals entre la Diputació de Castelló i la Conselleria de Medi Ambient.

L’àrea de governació porta dos temes d’interés al plenari amb un informe sobre la situació actual de la instal·lació del sistema WIFI al municipi, així com la situació del sistema d’accés de tràfic. Per altra banda, es torna a portar una moció a favor de la recepció de TV3 i Aragó TV.

El Ple de Morella es tancarà amb l’exposició de les activitats nadalenques dins de l’àrea de cultura i l’adjudicació d’ajudes de cooperació al Tercer Món en Benestar Social. El darrer punt seran els habituals precs i preguntes.

Més informació: