Un pont al 95% d’ocupació a Morella




comarquesnord.cat, Morella
» dijous, 9 de novembre de 2010

Pont de la Constitució excel·lent per al sector turisme dels Ports. Sense aplegar al complet total, el registre d’ocupació a Morella s’ha situat en una mitjana del 95%. Les places de turisme rural s’han omplert totes, i en les places hoteleres la primera part del pont també ha tingut una ocupació de quasi ple, més habitacions lliures van quedar en el darrer tram, es a dir, per a la Puríssima.

Des de l’Oficina de Turisme de Morella, on s’han atès aquestos dies 1.500 consultes, es confirma que en la primera part del Pont es va tenir que derivar molta gent a establiments hotelers dels pobles del voltant. La comparativa respecte a l’any passat no ofereix dubtes, aquest ha tingut molt millor comportament. En aquest cas no ha influït ni la vaga de controladors, ni la gran competència que en aquestes èpoques de l’any suposen les estacions d’esquí. El temps, a més, s’ha comportat.

Molts restaurants de Morella han fet doble torn per a dinar; més tranquil·la ha estat la demanda per als sopars. L’aparcament de l’albereda de Morella, s’ha quedat menut de divendres a dilluns, tenint els vehicles que estacionar en la explanada del nou Centre Lúdic i Esportiu Jaume I. Per el Castell de Morella han entrat més de 2.000 persones; soles el dia de la Constitució es van vendre més de 1.000 entrades al monument, i això tenint en compte que sobre les cinc de la tarde ja no es deixa accedir ningú, per que de seguida es fa fosc. Per tant la valoració turística del darrer pont de l’Any, a falta de l’anàlisi més detallat que realitzarà el Patronat de Turisme, és molt positiva.

L’any també acabarà en plena ocupació, ja que des de fa setmanes està tot complert per finalitzar l’any, encara que poden enregistrar-se baixes de darrer hora.