Finalitzen els treballs de pavimentació del ferm del ‘Pont de Ferro’ de Valderrobres

comarquesnord.cat . Vall-de-Roures . divendres, 10 de desembre de 2010 .
Etiquetes: , ,

La passada nit de dijous, es va tancar cautelarment al trànsit lo ‘Pont de Ferro’ de Valderrobres per a procedir als treballs de modificació d’asfalt del ferm de la carretera. Durant la nit del dijous i fins a les nou del matí del divendres, lo ‘Pont de Ferro’ se va tallar, mentre que el trànsit que ha de passar per Valderrobres va ser desviat pel ‘Pont de Pedra’. Los cotxes que venien del sud del Matarranya havien de anar pel carrer Major i eixir pel camí del Castell fins a la rotonda de la Creu Roja.

Va ser un tall breu, ja que només va durar unes dotze hores, sense ocasionar problemes rellevants al trànsit. Tot i això, se van localitzar algunes complicacions a primera hora del matí de divendres, ja que los autobusos provinents dels pobles del nord del Matarranya que porten als xiquets a l’institut comarcal, van haver de baixar-los al ‘Pont de Ferro’. D’esta manera, lo resto de l’itinerari lo van fer a peu. A les nou del matí, lo ‘Pont de Ferro’ es va reobrir al trànsit.

Fa unes setmanes, i finalitzada la reparació del nervis metàl·lics del pont, se van retirar les dos bastides aixecades i es va reobrir lo tram al pas de vianants. Cal recordar també que les obres de rehabilitació del ‘Pont de Ferro’ de Valderrobres han consistit en la reparació dels nervis, en un pintat de l’estructura i una posterior pavimentació del ferm de carretera. Ara només faltarà recuperar les baranes que hi ha als dos laterals del pont.
Estes obres, que van a càrrec del Departament d’Obres Públiques del Govern d’Aragó, suposen una inversió de 110.000 euros.

Més informació: | |