Olocau celebra del 10 al 12 de desembre les feues festes majors


Etiquetes: ,

olocau-santa-llucia


comarquesnord.cat, Olocau
» dimecres, 1 de desembre de 2010

Olocau del Rei celebra, del 10 al 12 de desembre, les seues festes majors. Aquesta localitat de la comarca dels Ports és dels pocs municipis de les nostres terres que mantenen les celebracions a l’hivern, ja que la majoria han traslladat els festejos al mes d’agost o setembre, per a acollir a un major nombre de gent.

Les festes en honor de Santa Lucia, patrona d’Olocau, comencen el divendres 10 de desembre a les onze de la nit amb un bou embolat de la ramaderia J.R. Barberan de Sorita, que anirà seguit per una macro discomòbil amb go-gos, destacant que té entrada gratuïta.

L’endemà és el dia amb més activitats. Dissabte, a les 15.30 hi ha un corro de vaques i jonecs, acte amenitzat per una xaranga i en el que col·labora l’Associació Cultural Miguel de Cervantes. Al finalitzar es repartirà el típic “bollo con sardinas” i vi per a tots els assistents, on col·labora La Tienda i Ruralcaixa. Per la nit es succeeixen dos bous embolats, ambdós de la ramaderia de J.R. Barberan. L’embolada està patrocinada per l’Hostal Meson del Rei. El gran dia es culmina amb l’actuació de l’orquestra Esmeralda i una disco mòbil.

El diumenge 12, a partir de les dotze i mitja es farà una missa i processó en honor a Santa Lucia i, ja per la vesprada, l’actuació del grup ‘Amigos del Sur’ tancarà els festejos d’enguany.

Més informació: |