El ple de Vilafranca adjudica a l’empresa Becsa l’obra del ‘Centre de Dia

obra-residencia-vilafranca-grua


comarquesnord.cat, Vilafranca
» divendres, 10 de desembre de 2010

L’Ajuntament de Vilafranca celebrava aquest dijous el ple ordinari corresponent al mes de Desembre i en el que principalment, s’aprovaven diferents adjudicacions a les obres que s’estan duent a terme i també una modificació de crèdit per compensar alguna de les partides pressupostàries. La sessió s’iniciava amb l’aprovació de l’acta de l’anterior sessió i seguidament s’adjudicava l’obra de la instal·lació de la climatització mitjançant la geotermia a la piscina coberta de Vilafranca, obra que ja es troba molt avançada.
Al tercer punt s’abordava l’adjudicació definitiva a l’empresa Becsa de l’obra ‘Centre de Dia en la Residència de la Gent Gran’. En aquest cas les obres estan avançant ja a molt bon ritme amb les fases que ja s’havien adjudicat anteriorment.
Un altre punt important del plenari era la modificació de crèdits 150.2/2010, que ascendeix a la quantitat de 60.000 euros i amb la que es completaran partides en aquesta recta final de l’any 2010. Aquesta operació es fa amb remanents pressupostaris de l’any 2009, que es tancava amb un balanç possitiu per a les arques municipals.
Altres qüestions del plenari tractaven de l’adhesió a una carta redactada per l’Associació de Municipis Forestals de la Comunitat Valenciana i de l’aprovació de les bases que han de regir la contractació d’una plaça d’auxiliar per a les Vivendes Tutelades.
Finalment s’informava al voltant dels POYS 2011. Per primera vegada des de que existeixen aquestes ajudes, es a dir, des de que estem en democràcia, Vilafranca ha aconseguit tres ajudes dels Plans d’Obres i Serveis. Una, la de major quantitat està destinada al poble i les altres dos son per al Llosar i la Pobla del Bellestar.
Amb les habituals seccions dels decrets de l’Alcaldia, el despatx extraordinari i els precs i preguntes es tancava la sessió plenària d’aquest mes de Desembre.

Més informació: