Festa del futbol comarcal en el primer empat 0-0 de la història al Pla del Migull

p10702991

comarquesnord.cat, Cinctorres
» dilluns, 13 de desembre de 2010

L’esperat derbi entre Cinctorrà i Morella va finalitzar com va començar, sense gols per part dels dos conjunts. Un encontre que es presentava molt obert i igualat amb dos equips que estan realitzant una bona temporada. El Cinctorrà aplegava a aquest encontre imbatut a casa, després de la ratxa d’empats a dos gols al Pla del MigUll en partits que s’hagueren pogut guanyar. El Morella encara arribava en un moment millor, amb un dels seus millors inicis, imbatut en el seu còmput general, després de guanyar al líder Sporting Benicarló, equip que fins que va caure contra els morellans havia contat tots els seus partits per victòria, i sols a un punt dels primers.

El 0 a 0 va suposar un resultat històric en molts d’aspectes. Aquest resultat suposava el primer empat en partits entre morellans i cinctorrans al Pla del MigUll. Sols una vegada els dos equips de la comarca s’havien repartit punts, precisament en la primera temporada dels cinctorrans que van estar a punt de guanyar a la Fàbrica i un gol del jugador del Morella, ara entrenador del Cinctorrà, Dani Blanch, deixava el partit en taules. Per altra banda, a falta d’una confirmació oficial, pareix ser que és la primera vegada a la història que el Cinctorrà obté un empat a zero gols a casa i fins i tot, podria ser el seu primer empat a zero també a fora. Sempre s’havien vist gols en aquest camp des de que els cinctorrans estan federats. També es comentava que era dels pocs partits en els que el seu porter, Diego Tena, deixava la seua porteria a zero.

Gran festa del futbol comarcal amb un ambient de germanor tant al camp, com a les grades del camp, en el primer derbi en el remodelat Pla del MigUll. Una dada és que es van contar quasi 100 cotxes a l’exterior del recinte, pel que estem parlant d’entre unes 250 a 300 persones les que van presenciar el partit.

Partit molt igualat entre el Cinctorrà i el Morella que va tenir diferents trams. El primer de tot va ser dels locals amb una arrancada amb molta intensitat, pressionant molt dalt al Morella que no sabia fer el seu joc traient la pilota des del darrere. A més de que va funcionar la pressió, els cinctorrans contarien amb clares ocasions de gol. En aquest sentit, va destacar l’aportació del jove Iván Roda, la referència en atac del Cinctorrà que va disposar de grans oportunitats sobretot amb una rematada espectacular de cap que va acabar al pal.

Els morellans van estar molt incomodes a l’inici, així com no podien trenar jugades com fan habitualment, notant molt el fet de les reduïdes dimensions del Pla del MigUll. Però poc a poc van anar espavilant i en el darrer tram de la primera meitat van igualar l’aspecte de les ocasions de gol destacant diferents jugades elaborades que per poc no van acabar en gol al no aplegar a definir Víctor o Josele. D’esta primera meitat destacar també la lesió de Marc Bellvís que va tenir que ser substituït per Pau.

Així, sense gols s’aplegava al descans. A la represa continuaria la igualtat, encara que els morellans agafarien la iniciativa, fruit de la baixada física dels cinctorrans que contaven en una alineació molt ‘tocada’ i amb pocs canvis. A pesar del domini, el Cinctorrà va saber defendre molt bé i el Morella comptaria amb diferents ocasions que no van ser tan clares com les viscudes a la primera meitat.
A la recta final, els locals van tenir les seues oportunitats destacant una nova ocasió de Iván Roda que es va saber anar molt bé de Marc Monfort, defensa morellà que després seria providencial salvant una clara ocasió, al igual que Pau que també va salvar quasi un gol cantat.

Finalment empat just entre dos equips que van deixar una bona imatge al camp. No es va veure un gran futbol, però si una gran batalla tàctica plantejada pels dos entrenadors. El Morella continua dalt de la classificació, al tercer lloc per goal-average empatat a punts amb el segon, el Peñíscola, i a tres del líder. Els morellans esperen tancar el 2010 amb una victòria a casa front a La Jana. Per la seua banda, el Cinctorrà també espera tancar de la millor forma possible l’any, abans del paró nadalenc, en un desplaçament complicat al camp del Porrejat front l’Atzeneta.

» resultat
CE CINCTORRÀ 0-0 MORELLA FC

» Alinació
» Morella FC: Dídac, Carni, Marc Monfort, Marc Bellvís, Jordi, Ángel, Chillida, Mario, Josele, Víctor i Marc Moles. També van jugar Pau i Soro.
» CE Cinctorrà: Diego Tena, Rubén, Delfín, Fran, Iván, Emil, Hicham, Mampel, Sergi, Andreu i Iván Roda. També van jugar Mallén, Perico i Riera.

Més informació: |

1 comentari

  1. Bona cronica que reflecteix el que va passar. Sort als dos equips que ho estan fent molt bé i també al Vilafranca encara que no acompanyen els resultats.