El Patronat Municipal de Turisme mantindrà el pressupost en 2011 i centrarà la seua promoció a València


comarquesnord.cat, Morella
» divendres, 10 de desembre de 2010

El Patronat Municipal de Turisme va aprovar el pressupost per a 2011, que no variarà respecte al d’enguany. En ella, també es va acordar centrar la promoció de Morella a València i millorar el producte, com a gran objectiu. D’altra banda, l’alcalde de la localitat, Ximo Puig, participa avui en el Consell Valencià de Turisme, en el que sol·licita a la Consellera, Belén Juste, que recolze les iniciatives turístiques locals.
El primer edil subratlla que “Morella ha de continuar amb la seua aposta per la millora del producte i la qualitat com a destinació turística”. També afegix que “hem d’adaptar la nostra capacitat de fer bé les coses i treballar internament el producte”. El Patronat Municipal també va donar el vistiplau a la integració en el sistema de destins de qualitat (SICTED). D’aquesta manera, Morella es convertix en el primer municipi de la Comunitat Valenciana a integrar-se en esta xarxa de qualitat.

A més, Puig afirma que “a València tenim al nombre més gran de consumidors potencials i anem afinar els nostres esforços promocionals”. Com a principals reclams, Morella centrarà els seus esforços en l’Anunci, que tindrà lloc el 28 d’agost de 2011 i que significarà l’inici de les Festes Sexennals que tindran la seua continuïtat en 2012. A més, Puig també destaca altres iniciatives impulsades des del local, com les Jornades de la Trufa. El Patronat també va definir les dates de les mateixes, que aniran des del 21 de gener al 20 de març.

Precisament, aquestes iniciatives turístiques locals centraran el prec de Ximo Puig en el Consell Valencià de Turisme. En concret, l’alcalde sol·licitarà suport de la Generalitat en les iniciatives locals.
Centre de benvinguda

Un altre dels projectes importants per al consistori per a l’any 2011, és el Centre de benvinguda de turistes. Les obres començaran en breu, però des d’avui, ja s’escometen obres en els vàters provisionals de Sant Miquel. D’aquesta manera, els serveis d’atenció als visitants milloraran des del proper cap de setmana i, tindran la seua culminació quan el projecte estiga executat.

Més informació: |