El Vilafranca perd al camp del Tírig en el el temps de descompte

comarquesnord.cat, Vilafranca
» dilluns, 13 de desembre de 2010

Nova derrota per al C.F. Vilafranca que perdia per 4 gols a 3 en la seua visita al Camp de ‘La Creu’ de Tírig. Després d’un partit amb moltes alternatives al marcador, el Tírig acabaria imposant-se al temps afegit. Cal destacar que el Vilafranca va dominar clarament la primera part, aconseguint un 0-2 al seu favor, però el Tírig empataria als darrers minuts del primer acte. A més, el Vilafranca patiria l’expulsió rigorosa de Jordi Sales a la segona part.
Alineació C.F. Vilafranca: Víctor, Raúl Monfort, Marc, Héctor, Santos, David, Bayot, Pablo Prades, Javi, Jordi i Sales. També van jugar Prats i Niki.
GOLS: 0-1 min. 22 Jordi; 0-2 min. 34 pròpia porta; 1-2 min. 42; 2-2 min. 45;
2-3 min. 62 Jordi; 3-3 min. 84; 4-3 min. 93

Partit dominat a la primera part pel Vilafranca que es traduiria al marcador amb un clar 0-2 per al conjunt de Francis Roig. Al minut 22, el Vilafranca inaugurava el marcador amb un gol de Jordi, que en una jugada amb un passe en profunditat per al ràpid davanter, Jordi superava al porter en la seua eixida. Al minut 34, un defensa del Tírig deixava el baló de cap al seu porter que ja s’havia avançat i el baló el col·lava en pròpia porta, significant el 0-2. Però el Tírig remontaria abans del descans amb un primer gol al minut 42 (1-2) i l’empat amb una acció increíble al minut 45 (2-2). Jugada ‘rocambolesca’ dins de l’àrea del Vilafranca i que al final quedava en gol.Amb l’empat s’acabava la primera part del partit.
A la segona, l’encontre va estar molt equilibrat i el Vilafranca tornava a avançar-se al marcador al minut 62, en una nova jugada de Jordi (2-3). Després d’aquest gol les interrupcions per faltes van ser constants i el Vilafranca es quedaria amb 10 jugadors per l’expulsió de Jordi Sales amb doble amonestació i una segona targeta groga que li mostrava l’àrbitre molt rigorosa. El Tírig amb un potent xut des de fora de l’àrea aconseguia marcar el 3-3 quan corria el minut 84 de partit. En inferioritat numèrica, el Vilafranca buscaria la velocitat de Jordi als instants finals del partit. Però la gran decepció arribaria al temps afegit quan un remat de cap després d’un llançament de falta donaria la victòria al Tírig al minut 93, aconseguint el conjunt local el 4-3 definitiu. Massa premi tal vegada per al Tírig, amb el que es va veure durant els 90 minuts de joc.