Els equips del Matarranya cauen derrotats a la 15a jornada de lliga

20101213-futbol-jornada151

comarquesnord.cat, Matarranya
» dilluns, 13 de desembre de 2010

Jornada negra per als equips del Matarranya. Tots ells van perdre, excepte lo Valderrobres, que tenie la jornada de descans que han de complir tots los equips de la Primera Regional.
Lo Cretense va patir este cap de setmana una dura derrota (3-4) davant del Lécera i sume ja vuit jornades sense conèixer la victòria. Sergi Manero, jugador del club de Queretes, va destacar que “va ser un partit molt igualat” com demostre el resultat, però que el Cretense “vam començar lo partit dormits com sempre” i que la defensa no va tindre el seu millor dia. A banda de la derrota, Manero va lamentar que el Lécera se’ls ha arrimat a només dos punts, mentre que altres rivals directes se’ls estan escapant. A la vegada, lo jugador del Cretense va reconèixer que “esta derrota mos deixe molt tocats”, més encara quan l’equip ha perdut los tres últims partits en rivals directes com l’Albalate, l’Alcanyís B i el Lécera. La pròxima setmana, lo Cretense viatge fins a Híjar, equip que ha fet del seu camp un autèntic fortí.
Lo Calaceit va rebre este cap de setmana una dura golejada (8-0) davant del líder Cella, en un partit que es va jugar en dissabte. David Insa, membre de la directiva del club, va destacar que el partit, “dins del que cap, va anar bé perquè només mon van fer vuit. Van fer el que van voler i només va caldre aplaudir-los perquè el domini va ser continuat”. Insa va qualificar al Cella “com lo millor equip de la categoria”, que va fer quatre gols a la primera part i quatre més a la segona. Tot i la golejada, lo Calaceit no creu que el resultat haigue deixat tocat a l’equip, sinó que va fer més mal la derrota davant del Castelserás de la jornada anterior, que és “un equip més de la nostra lliga”. De cara a les pròximes jornades, lo Calaceit té partits amb rivals directes, com són lo Valdealgorfa, lo Cretense, lo Samper i el Pena-roja.
Lo Pena-roja no va fer un bon partit este cap de setmana i va perdre (0-2) davant de l’Alcanyís B. L’entrenador de l’equip, Jose de Laris, va lamentar lo joc desplegat pel seu equip, sobretot després de la bona dinàmica que havie mostrat lo Pena-roja davant de l’Sportin i el Chiprana. Lo tècnic de l’equip del Matarranya va reconèixer que “vam jugar malament, es va perdre, i res a dir”, i que la falta de concentració o possiblement l’excés de confiança los van castigar. Lo Pena-roja, tot i això, va mantindre la porteria a zero durant tota la primera part, mentre que els gols de l’Alcanyís B van arribar després de que l’àrbitre expulsare un jugador del Pena-roja per una doble amonestació. Tot i això, l’equip del Matarranya passe pàgina i ja se centre en lo pròxim partit, on jugaran al camp de l’Albalate, rival que ha guanyat durant les tres últimes jornades.