L’Ajuntament de Morella aposta per la formació dels seus veïns


Etiquetes:

turisme0268


comarquesnord.cat, Morella
» dimarts, 14 de desembre de 2010

L’Ajuntament de Morella continua amb la seua aposta per la formació, amb l’impuls de nous cursos. Molts d’ells, dirigits al sector turístic, en l’aposta que manté el consistori per la millora de la qualitat. La regidora de promoció econòmica, Sandra García, destaca “la importància que té la formació en la cerca de nous coneixements per a trobar més oportunitats laborals, tant en el sector turístic com en altres”.
La regidora també afirma que “la formació és bàsica per a l’economia del futur i devem d’apostar per ella”. A més, afegix que l’Ajuntament “aposta per l’ocupació, buscant totes les vies i alternatives possibles”. Respecte a l’àmplia oferta de cursos destinats al sector turístic, García defén que “devem de millorar els nostres serveis contínuament, adaptar-nos als nous temps i apostar per la qualitat en l’atenció al client”.
Durant aquestos dies, ha començat el primer dels cursos organitzats per la Unió General de Treballadors del País Valencià. Aquest tracta d’enologia- sumiller i compta amb setze alumnes, que aprenen els secrets d’aquesta professió en 45 hores. A més, en 2011 es duran a terme cinc cursos organitzats per aquesta entitat i que compten amb més de cinquanta alumnes inscrits. Durant aquestos dies, també s’impartix el curs d’anglés per al turisme i, fa unes setmanes, va finalitzar el de màrqueting en xarxes socials.
Així, en els últims tres mesos s’han organitzat més de vint cursos a Morella, que han comptat amb més de cinquanta alumnes. I, en els pròxims tres, a més dels mencionats que es dirigixen al sector turístic, ja estan programats cursos d’informàtica, Internet, retoc digital, tres cursos per al sector primari i una jornada destinada a empresaris organitzada pel Centre d’Europeu d’Empreses Innovadores. Aquestos cursos estan impulsats per l’Ajuntament de Morella i finançats, a més, per distintes entitats, com el Centre de Turisme de Castelló, Comisions Obreres, Fundació OVSI, el Servef i la UJI.

Més informació: