Ajudes per contractar titulats universitàris

tds-loscuatro3web


comarquesnord.cat, Els Ports
» dimecres, 15 de desembre de 2010

La Mancomunitat de la Taula del Sénia ha fet pública la convocatòria d’ajudes per a la contractació de persones titulades universitàries. L’objectiu d’esta mesura és facilitar l’inserció laboral de les persones que s’han format a la Universitat i que vullguen tornar als municipis del territori de la Taula del Sénia. Es tracta d’una acció que s’impulsa fruit del Conveni Desenvolupament Rural firmat per la Mancomunitat de la Taula del Sénia amb el MARM.

La Convocatòria d’ajudes per a la contractació per empreses i ajuntaments de titulats universitaris del Territori Sénia s’obri ara i fins el 23 de desembre. Les empreses i els titulats interessats en acollir-se a estes ajudes tenen que inscriur-se mitjançant els impressos que facilita la mancomunitat.

Durant el mes de gener s’estudiarà la borsa de sol.licituts, empreses i titulats, i es comunicarà la resolució de les ajudes.

Està previst que els contractes tinguen una durada de 6 mesos, de febrer a juliol de 2011. El salari és de 10.800 euros, subvencionats al 66%.

» Formulari del conveni de treball per a titulats

Més informació: