Es lliuren a Vilafranca els premis del certamen literari “Sempreviva”


Etiquetes:

101215-vil-premis-sempreviva


comarquesnord.cat, Vilafranca
» dimecres, 15 de desembre de 2010

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, lliurava els premis de la X Edició del Certamen Literari ‘Sempreviva’ que s’ha celebrat al municipi. L’acte tenia lloc el dissabte 11 de Desembre al Saló d’Actes de la Casa Social, abans de la conferència de Daniel Gozalbo.

Víctor Tena, Regidor de Cultura, feia lectura de l’acta del Jurat, que ha estat format per Isabel Marín, escriptora vilafranquina de narrativa infantil i professora d’Ensenyament Secundari, José Vicente Cornelles, gerent de la llibreria Argot de Castelló i Santiago Vicente, estudiant vilafranquí de Secundària i guanyador de l’anterior edició del Certamen ‘Sempreviva’.
Un total de 8 obres es presentaven en aquesta edició del Sempreviva, amb autors d’Alzira (València), Ondara (Alacant), Sant Carles de la Ràpita i Altafulla (Tarragona), Castelló, Vilanova i la Geltrú (Barcelona) i Vilafranca.

El Certamen Literari ‘Sempreviva’ està dotat amb un Primer Premi de 500 euros i un Premi a l’empadronat Local de 200 euros. El Primer Premi va recaure en l’escriptor Ramón Gonzalez de Sant Carles de la Ràpita (Tarragona) amb el seu treball titolat ‘Sinistre’. El premi Local recaïa en l’obra ‘1999-2000 D’una lliga Regional a un Torneig Internacional’ de Xavier Tena, inspirat en una viatge realitzat per l’equip juvenil del C.F. Vilafranca a la República Txeca l’any 2000. A més, Xavier Tena aconseguia la tercera màxima puntuació dels 8 treballs presentats.

Víctor Tena, Regidor de Cultura de l’Ajuntament vilafranquí animava a tothom a participar en el Certamen Literari ‘Sempreviva’, que naixia en un principi amb caràcter infantil, però al qual se li ha canviat el format per tal d’aconseguir una major participació. Aquest fet ha donat resultat ja que ara es presenten entre els 8 i els 10 treballs a totes les edicions.

Més informació: