Morella inaugura l’Escorxador este divendres

comarquesnord.cat . Morella . dimecres, 15 de desembre de 2010 .
Etiquetes: , ,

Morella ja té llesta la seua nova aposta pel desenvolupament econòmic del sector agroalimentari. El Secretari d’Estat del Medi Rural i l’Aigua, Josep Puxeu, inaugurarà el nou escorxador de la localitat. Una infraestructura que ha suposat més d’un milió i mig d’euros d’inversió municipal.

El principal objectiu de l’escorxador “és que siga el motor per a potenciar la indústria agroalimentària”, tal com ha reiterat en distintes ocasions, l’alcalde de Morella, Ximo Puig. La construcció d’aquesta infraestructura també redundarà en la qualitat dels productes dels ramaders de Morella, ja que no es perdrà la qualitat del producte per mitjà dels trasllats.

L’Escorxador de Morella està gestionat per l’empresa Carns de Morella S.L., que té una part de capital públic i un altre privat. D’aquesta manera, nombrosos empresaris formen part d’este projecte.
L’acte d’inauguració de les instal.lacions de l’escorxador, en el Polígon Industrial “Les Casetes”, tindrà lloc este divendres, a les 13 hores, on intervindran el Secretari d’Estat del Medi Rural i l’Aigua, Josep Puxeu, l’alcalde de Morella, Ximo Puig, el regidor de desenvolupament rural, Rafael Pallarés i l’enginyer responsable del projecte, Carlos Rubio.

El dissabte hi haurà una jornada de portes obertes, entre les 12 i les 15 hores.

Més informació: | |