‘SPECIAL OLYMPICS’ de Creu Roja Joventut per als menuts de Vilafranca


Etiquetes: , ,

vil_taller_postalsdenadal1


comarquesnord.cat, Vilafranca
» dimecres, 15 de desembre de 2010

El Poliesportiu de Vilafranca es convertia el passat dissabte per la vesprada en l’escenari dels ‘Special Olympics’, organitzats per l’assemblea local de Creu Roja Joventut. Aquesta és la segona edició de l’activitat amb la que es pretén mostrar als xiquets i xiquetes els problemes que tenen les persones com ells amb discapacitats.
Per dur endavant l’activitat, es van muntar diferents circuits d’activitats al Poliesportiu. Discapacitats d’extremitats, visuals o auditives eren exposades als menuts de Vilafranca per a que pugueren entendre com seria un joc determitat amb aquest tipus de deficiències i concienciar-los davant aquestes situacions.
Després de les activitats i els jocs que es van preparar per part de Creu Roja Joventut a Vilafranca, es va fer una xocolatada per als menuts amb la que col·labora l’Ajuntament de Vilafranca.
Des de Creu Roja Joventut Provincial es va donar suport a aquesta iniciativa amb la presència a Vilafranca de directius de la mateixa, per poder veure ‘in situ’ com es desenvolupaven els ‘Special Olympics’. La nova Directora de Creu Roja Joventut a Castelló,, valorava les activitats a Vilafranca.
Creu Roja Joventut a Vilafranca ha reviscolat als darrers temps, després d’uns anys amb menys activitat. A nivell provincial, es destaca que Creu Roja Joventut està en un bon moment. A més, cal destacar que la ONG, necessita voluntaris per al seu funcionament i la ‘cantera’ s’ha de cuidar.
Amb la segona edició dels ‘Special Olympics’ de Creu Roja, els menuts de Vilafranca van xalar de debó al Poliesportiu i a més van aprendre a conviure amb les discapacitats, que no tenen perquè llevar la il·lusió a les persones en voler fer coses com els demés.

Més informació: | |