El pivotatge del túnel del Parador ja està en marxa



comarquesnord.cat, Morella
» dijous, 16 de desembre de 2010

Les obres de construcció del Parador continuen en marxa. Després que durant el mes de novembre es feren xicotetes obres de peatonalització i distints treballs d’excavació, ara són les màquines del pivotatge les que treballen.

L’edil d’obres, Rhamsés Ripollés, explica que “el treball d’estes màquines és imprescindible, ja que reforçarà la muralla i l’estructura del futur túnel”. Respecte al desenvolupament de les obres, Ripollés explica que “avancen amb normalitat. L’empresa adjudicatària va realitzar moviments de terra per a construir un accés per a la maquinària i, ara s’intensifiquen els treballs amb la maquinària de pivotatge”.

El túnel permetrà l’accés de les maquinàries a l’interior del Parador, per a la seua construcció. A més, serà la futura entrada de vehicles, una vegada que estiga construït el complex hoteler.
Cal recordar que les obres no implicaran el tall permanent del carrer al trànsit de vehicles, ja que ha construït un perímetre de seguretat i hi ha espai suficient per a la circulació. Només es produiran talls puntuals.

» Direcció d’obra
També cal assenyalar que en l’últim mes, s’ha adjudicat la direcció d’obra del Parador. A les últimes setmanes, ja s’han produït els primers contactes entre la direcció d’obra, Turespanya i l’empresa adjudicatària per a preparar la documentació i estudis previs a la construcció del complex hoteler.

Més informació: | |