Els cadets de Valderrobres golegen al Calanda


20101215-futbolbase


comarquesnord.cat, Matarranya
» dijous, 16 de desembre de 2010

Jornada dispar per als equips de l’Escola de Futbol Base de Valderrobres. En concret, l’equip cadet va guanyar (7-1) contra el Calanda. Segons va destacar Alberto Portolés, coordinador de l’Escola, “lo resultat demostre que el Valderrobres va ser molt superior, però a la vegada va ser un partit molt entretingut”. No van tindre tanta fortuna els infantils, que van perdre a casa (0-11) també contra el Calanda, i l’equip d’Aleví-7, que va caure (2-3) contra el FuenFresca A en un partit molt igualat i on se van remuntar uns i altres.
Portolés va concretar que enguany s’han vist moltes golejades a estes categories, i creu que això se pot deure a què “al ser jugadors jóvens, quan los equips se veuen superiors o inferiors” tendeixen a enfortir-se o donar el partit per perdut. Pel que fa a esta jornada, Portolés va destacar la victòria dels cadets, sobretot perquè es una bona injecció de moral. De cara a la pròxima jornada, on los tres equips del Futbol Base tornaran a jugar a casa, los cadets s’enfrontaran al FuentSport B, mentre que els infantils jugaran contra el FuentSport A i els Aleví-7 contra l’Ensanche A.
Pel que fa als partits de la lliga Matarranya-Terra Alta, los equips de l’Escola de Futbol Base de Valderrobres van convertir en victòria estos partits. Per un costat, los alevins van guanyar al Pena-roja (1-3) en un partit molt disputat. Los benjamins van jugar a Maella, golejant (0-8) i los pre-benjamins van anar a Queretes, on també van guanyar (5-7). Per la seua banda, los alevins de Beseit van empatar (1-1) contra Pinell de Brai, mentre que el Calaceit va guanyar a Bot (1-3). Per contra, los pre-benjamins de Calaceit van caure (7-1) també a Bot.