Fórnols rehabilita la teulada del seu ajuntament


Etiquetes: , ,

fornols_ajuntament


comarquesnord.cat, Fórnols
» dimecres, 15 de desembre de 2010

Lo municipi de Fórnols ha procedit a la rehabilitació de la teulada del seu Ajuntament, després de que este quedare molt castigat després de les intenses nevades del passat hivern. Així ho va subratllar l’alcalde de la localitat, Ernesto Serrat, qui va destacar que durant lo passat hivern “se va arribar a acumular més d’un metre i mig de neu a la teulada”, causant importants desperfectes a l’estructura.
A la vegada, les fortes gelades que van acompanyar a la neu van fer que se concentrare una gran capa de gel en un dels laterals de la teulada, i posteriorment l’aigua va començar a filtrar a l’edifici. Serrat va confirmar que “les obres eren molt urgents i feien molta falta”, i que degut a això han rebut una ajuda del Pla d’Urgència de la Diputació de Teruel. Les obres van començar a inicis de novembre, amb la finalitat d’acabar-les abans de les primeres nevades d’este hivern.
L’alcalde de Fórnols va remarcar que estes obres s’han centrat en la substitució de les vigues de fusta, castigades pels anys i la filtració d’aigua, per després posar unes telles d’aspecte tradicional.

Més informació: | |