Morella enceta el nadal amb solidaritat i altres activitats


comarquesnord.cat, Morella
» dijous, 16 de desembre de 2010

Aquest diumenge Morella viurà un dia interessant i solidari en l’inici del programa d’activitats nadalenques. Pel mati estarà ubicada la tradicional paradeta del 0,7% al carrer Blasc d’Alagó junt a les altres parades del mercat. Una iniciativa diferent que es celebre per aquestes dates per ajudar als més necessitats.

El Consell de la Solidaritat impulsa aquesta paradeta en la que es venen diferents productes que tenen com a característica principal que són de preu just. Molts de veïns ja esperen l’arribada d’estes dates per adquirir diferents productes com el café o d’altres en aquesta paradeta solidària.

Per altra banda, per la vesprada es celebraran dos sainets valencians a càrrec del grup Fadrell que dona l’inici a les activitats de Nadal sobretot per a la gent gran. Ja és tradició que aquests sainets donen inici a les festes nadalenques i pas al fet d’anar a buscar per part dels més grans la cistella de Nadal a l’Associació de Gent Gran.

» La volta de betlems, el 27
El 27 de desembre es celebrarà la volta dels betlems organitzada per el Consell de la Solidaritat i Els Ports Ràdio. Una iniciativa fixa en el programa de Nadal.  Hi han una sèrie de llocs que no falten any en any a la volta dels betlems, així com es van incorporant de nous com l’any passat amb el del centre de dia.  Els que vullguen participar ho poden fer passant o trucant als Ports Ràdio i formaran part d’aquesta entranyable Volta als Betlems.

Més informació: | | |