El Grup de Dones de Vilafranca presenta a les 5 noves membres

comarquesnord.cat . Vilafranca . divendres, 17 de desembre de 2010 .
Etiquetes: ,

Amb la tradicional Assemblea Extraordinària de Sòcies, el Grup de Dones de Vilafranca tancava aquest dimecres l’exercici 2010. A l’acte es feia la presentació de les 5 noves membres de la Junta Directiva de l’entitat, escollides a les eleccions del passat 19 de novembre. Es tracta de Clara Barreda, Angelita Andrés, María Isabel Monfort, Rosa María Aznar i Virginia Colom, que s’uniran a Ana Casanova, Nieves Palomo, Rafaela Fabregat, Rosa Mª Bayo i Mª Carmen Monferrer, escollides a les eleccions de l’any passat. Les 5 membres que han estat dos anys a la Junta Directiva i que abandonen els càrrecs son Mercedes Falcó, Lola Fabregat, Consuelo Tena, Rosario García i Juana Andrés.

Juana Andrés, Presidenta del Grup de Dones de Vilafranca durant aquest any 2010, feia un balanç molt exhaustiu de tots els actes que s’han desenvolupat per part de l’associació durant aquest any. Destaquen els cursets formatius, els viatges, la participació a la Fira de la Magdalena, l’apadrinament de xiquets o els actes per a la celebració del 8 de Març. Enguany, diverses persones del Grup de Dones també col·laboraven amb la Comissió Aplec dels Ports de Vilafranca.

Lola Ibáñez ha estat la tresorera de l’associació durant aquest període i feia el balanç econòmic del Grup de Dones de Vilafranca amb tots els ingressos i les despeses. També s’informava per part de la tresorera dels comptes bancaris que disposa l’associació i de la seua actual situació. Un any més, el Grup de Dones de Vilafranca tanca l’exercici amb superàvit.

. Forcall, seu de la trobada de 2011

A l’acte també s’informava a les sòcies d’altres qüestions referents al Grup de Dones de Vilafranca i de que la Trobada Comarcal de Dones de 2011 es celebrarà a Forcall al mes de juliol.

Més informació: |